Aanmelden Sport- en Spelmiddag

 

Dit jaar organiseren we op 27 augustus weer een sport- & spelmiddag. De editie van vorig jaar was een groot succes. Ruim 200 kinderen deden mee aan de spelletjes, de clinics en de wateractiviteiten. Dit jaar belooft de middag ook weer geweldig te worden. Als je in groep 3-8 van de basisschool zit kun je meedoen. We starten om 13:00 uur op De Bleek (grasveld tussen It Tek en It Bynt) in Techum. De middag sluiten we rond 16:00 uur af. De eigen bijdrage voor deelname bedraagt € 4,-.

 

Je kunt je (kind) met onderstaand formulier aanmelden voor de middag. Ook dit jaar kun je weer leuke clinics volgen. Je hebt de keuze uit:

- Atletiek (Lionitas)

- Voetbal (FVC)

- Scouting (Burmania)

- Volleybal (VC058)

 

Omdat er ook activiteiten op en aan het water zijn willen we graag weten of je de zwemdiploma's A en B hebt. Als je niet beide diploma's hebt krijg je van ons een speciaal armbandje en kunnen we erop toezien dat je niet op of bij het water komt.  

 

Omdat we tijdens de sport- en spelmiddag veel begeleiders nodig hebben vragen we op het aanmeldformulier of je als volwassene (ouder) kan meehelpen. Met z'n allen maken we er weer een leuke middag van.

 

Tot 27 augustus!

 


Gegevens aanvrager (ouder)

 

Gegevens deelnemer (kind)Update 22-8: De scoutingclinic voor groep 3 en 4 zit inmiddels vol.