Kom je ook?

 

Leuk dat je geintresseerd  bent in de Jeugdsoos avonden die wij organiseren. De Jeugdsoos avonden zijn voor de jeugd op het voortgezet onderwijs (12 - 16 jaar) en groep 8 van de basisschool die woonachtig zijn in de wijk De Zuidlanden (incl. Goutum-Sùd). De avonden vinden plaats in het hoofdgebouw van De Pionier (Molkenkelder 4 in Techum). De avonden zijn van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. Wat er op de avonden gedaan wordt wordt zoveel mogelijk door de jeugd zelf bepaald. De begeleiders faciliteren en organiseren daar waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten als spelletjes doen, gamen, film kijken, een goed gesprek voeren of gewoon lekker chillen. Er is veel mogelijk. Ook is het leuk om af en toe een buitenactiviteit te doen. 

 

Als Werkgroep Jeugd organiseren we de jeugdsoos avonden met het uitgangspunt dat wijkbewoners meehelpen in het begeleiden van de avonden. Volwassenen kunnen zich hieronder aanmelden voor één of meerdere avonden. We willen bij voorkeur geen ouders van kinderen die naar de Jeugdsoos gaan, want dat is voor de de kinderen zelf minder leuk. De begeleiders houden we bij in onderstaande rooster. Wanneer voor een avond niet 2 begeleiders zijn aangemeld kan de avond helaas niet doorgaan. Als dit het geval is zullen we dat in het rooster vermelden.

 

Help je ook mee de Jeugdsoos avonden mogelijk te maken?

13 oktober 10 november 15 december 19 januari 16 februari 15 maart 19 april 31 mei 14 juni
Johannes Zijlstra Alef Sies Claudia Verdoorn AVOND VERVALT Johannes Zijlstra Claudia Verdoorn Johannes Zijlstra Claudia Verdoorn Johannes Zijlstra
Claudia Verdoorn Aruna Hardien Aruna Hardien Aruna Hardien Marinella Visser Alef Sies Marinella Visser Alef Sies

Aanmeldformulier begeleider