Aanmelden Sport- en Spelmiddag

 

Dit jaar organiseren we op 2 september weer een sport- & spelmiddag. De editie van vorig jaar was een groot succes. Ruim 200 kinderen deden mee aan de spelletjes, de clinics en de wateractiviteiten. Dit jaar belooft de middag ook weer geweldig te worden. Als je in groep 3-8 van de basisschool zit kun je meedoen. We starten om 13:00 uur op De Bleek (grasveld tussen It Tek en It Bynt) in Techum. De middag sluiten we rond 16:00 uur af. De eigen bijdrage voor deelname bedraagt € 5,-.

 

Je kunt je (kind) met onderstaand formulier aanmelden voor de middag. Ook dit jaar kun je weer leuke clinics volgen. Er worden tijdens de middag ook weer clinics georganiseerd. Je mag maximaal 3 clinics selecteren. 

 

Omdat er ook activiteiten op en aan het water zijn willen we graag weten of je de zwemdiploma's A en B hebt. Zonder beide diploma's krijgt een kind van ons een speciaal armbandje zodat we erop kunnen toezien dat hij/zij niet op of bij het water komt.  

 

Omdat we tijdens de sport- en spelmiddag veel begeleiders nodig hebben vragen we op het aanmeldformulier of je als volwassene (ouder) kan meehelpen. 

 

Dit jaar gaan we voor toeschouwers een zithoek maken waar tegen een kleine vergoeding consumpties gekocht kunnen worden. Zo wordt de middag nog gezelliger. ;-) 

 

Wij hebben er als organisatie zin in. Tot 2 september!


Gegevens aanvrager (ouder)

 

Gegevens deelnemer (kind)
De clinics voor turnen, boksen en handbal zitten inmiddels vol