Activiteitenkalender 2024

Laatste jaar Werkgroep Jeugd?

Zoals je op het overzicht kunt zien willen wij ook dit jaar weer allemaal jeugdactiviteiten voor de hele wijk De Zuidlanden (en Goutum-Sùd) organiseren. Maar om dit nu en in de toekomst te kunnen blijven doen hebben wij dringend hulp nodig! De afgelopen jaren is het organiseren en uitvoeren van de jeugdactiviteiten op de schouders van een te kleine groep vrijwilligers terecht gekomen. Zonder meer betrokkenheid en inzet uit de wijk kunnen deze activiteiten helaas niet meer doorgaan. Wij zijn daarom dringend op zoek naar mede wijkbewoners die:

  • Meehelpen bij de uitvoer van onze activiteiten.
  • Ons bestuur van Werkgroep Jeugd komen versterken.
  • Zelf activiteiten voor de jeugd willen initiëren en uitvoeren en daarbij ondersteuning van ons nodig hebben. We denken namelijk dat er veel ideeën in de wijk zijn, maar dat de middelen en kennis om ze uit te voeren wellicht ontbreken. We willen initiatieven graag aanmoedigen en faciliteren. Verras ons maar. ;-)

We begrijpen dat iedereen het druk heeft. Ook wij hebben daar mee te maken. Maar als we met z'n allen waarde hechten aan een leuke wijk voor onze kinderen en vinden dat leuke activiteiten daarin een belangrijke rol spelen, dan is het essentieel dat meer mensen opstaan. En iedere bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil voor onze jeugd en onze gemeenschap als geheel. Laat ons graag weten op welke wijze je kan helpen!

Gebruik onderstaande knop om aan te geven hoe je wilt helpen.

 

Wil je je (kind) aanmelden voor een activiteit? Ga dan naar onze activiteiten pagina en klik op de betreffende aanmeld knop onderaan de pagina.