Maatregelen Spijkerdorp

Het Spijkerdorp is een groot succes! Zo groot dat we om veiligheidsredenen en om overlast voor de omgeving te beperken vanaf morgen (zaterdag 17 juli) een aantal maatregelen moeten doorvoeren:


> Het Spijkerdorp is alleen nog op maandag-, woensdag– en vrijdagmiddagen open van 14:00—17:00 uur. Buiten deze openingstijden mogen kinderen niet op Het Spijkerdorp komen of bouwen. We vragen ouders om hierop toe te kijken. We gaan een hek plaatsten voor de ingang van het Spijkerdorp. Die alleen open gaat als Het Spijkerdorp ook echt open is.

> Gedurende de openingstijden zijn er volwassen begeleiders op Het Spijkerdorp. Zij zien toe op de naleving van de regels. Zij zien ook toe op de veiligheid op het terrein en mogen (in overleg met de kinderen) aanpassingen aan de hutten (laten) doorvoeren. Zij hebben een verbandtrommel voor (kleine) ongelukjes.

> Kinderen moeten binnen de afzetting van Het Spijkerdorp blijven. Om zodoende schade aan de gewassen op de Stadstuin te voorkomen.

> Er is voortaan nog maar één ingang naar het Spijkerdorp. Dit is aan de zijde van het fietspad dat naar Goutum-Sùd gaat.

>Fietsen moeten geparkeerd worden op het terrein van Het Spijkerdorp. Parkeren of neerleggen van je fiets op of naast het fietspad is niet toegestaan. De parkeervoorziening op het terrein wordt hiervoor vergroot en verbeterd.

We rekenen op uw begrip en medewerking ten aanzien van deze maatregelen.

Om de begeleiding op orde te krijgen zijn wij nog steeds op zoek naar volwassenen (ouders) die willen begeleiden. Geef graag door op welke middag(en) je hierin wilt meedraaien!!!

We wensen alle kinderen (en ouderen) veel bouwplezier!