Afsluiting Spijkerdorp

De hele zomervakantie wordt er hard gewerkt en veel plezier gemaakt op het Spijkerdorp van De Zuidlanden op de Stadstuin in Techum. Het is een komen en gaan van kinderen. Wat een groot succes!

Nu de zomervakantie tot een eind komt gaan wij ook het Spijkerdorp afsluiten. Morgenmiddag (vr 20 augustus) kunnen de kinderen voor de laatste keer aan hun hutten en bouwsels werken. Kan er voor de laatste keer in het Spijkerdorp gespeeld worden en kan voor de laatste keer in de knusse huisjes gechild worden.

Om 16:45 uur gaan we over tot de afsluiting van het Spijkerdorp seizoen. Met een kleine versnapering voor de kinderen en een lach en een traan nemen we afscheid van Spijkerdorp 2021. Wetende dat er volgend jaar weer een Spijkerdorp zal komen.

We moeten het Spijkerdorp al vrij snel na de sluiting afbreken en het hout afvoeren. Dat zal niet meevallen door het grote aantal spijkers dat door de kinderen gebruikt is. We hebben overwogen om af te sluiten met een vreugdevuur van (een deel van) het timmerhout dat gebruikt is. Maar dat bleek niet realiseerbaar. We gaan volgend jaar weer een mooi dorp maken.

Bedankt alle kinderen! Bedankt alle ouders die hebben meegeholpen!

Tot volgend jaar.


Update 25-08-2021:

Vandaag hebben wij een fotoalbum van het Spijkerdorp op deze website gezet. Druk op onderstaande knop om deze te bekijken